Theotorhne in Dieren

logo

Onze

Zalen

Theotorhne

Zalen

Een exclusieve meeting of event organiseren? Bij Grand Café Theothorne bent u aan het juiste adres. Theothorne beschikt over meerdere vergaderzalen, eventruimtes en bars. Er is dus altijd een ruimte die past bij uw wensen en behoeften.  vergaderen kan al van 2 tot en met 300 personen Even weg uit uw werkomgeving en vergaderen in een nieuwe omgeving? Dat kan bij Theothorne.

Het

Sportcafé

Het Sportcafé beschikt over een prachtige ronde bar met een moderne draai aan een Bruin Café. Deze Ruimte geeft u een gezellige intieme sfeer met de mogelijkheid om +/- 70 personen te kunnen plezieren. Deze ruimte is zeer geschikt voor een familie/ verjaardagsfeest of een gezellige avond met live muziek.

Het

Grand café

Geschikte bar voor een exclusieve meeting of event met diverse soorten speciaal bieren op de tap. Een bar met een industriële huiszetting en gezellige sfeer is deze ruimte zeer gezellig om met diverse soorten groepen plaats te nemen.

Onze

Schouwburg

Schouwburg Theothorne beschikt over een kleine theaterzaal voor 275 personen met daaraan gekoppeld een  foyer-Grand café een sportcafé -kleine zaaltjes en een grote feestzaal waar je cultuur- film- amusement – optreden live band en gastronomie  in eenvoud en luxe kunt beleven.

Onze

Zaal 3/4

Onze sfeervolle zalen zijn uitermate geschikt vergaderingen van 2 tot 300 personen per vergadering. Vergaderopstelling naar wens:

In Combinatie met Sportcafe: