Theotorhne in Dieren

logo

Event

Disco Fever

Stap terug in de tijd en laat je dansmoves los tijdens een onvergetelijke avond vol discohits! Op 11 mei, nodigen Broeders DJ RON en DJ OTTO je uit voor een bruisende disco-ervaring in Zalencentrum Theothorne in Dieren.

Om 20:30 uur gaat het feest van start en zal de dansvloer worden gevuld met de meest aanstekelijke ritmes uit de jaren ’70 en ’80. Bereid je voor op een avond vol nostalgie en energie, terwijl we de tijd herbeleven met tijdloze klassiekers die je ongetwijfeld zullen laten bewegen.

Of je nu een doorgewinterde danser bent of gewoon zin hebt in een geweldige avond uit, Disco Fever in Theothorne is de plek waar je wilt zijn. Vergeet niet je beste dansschoenen aan te trekken, want deze avond belooft een onvergetelijke reis terug in de tijd te worden.

Mis deze kans niet om samen te komen, te dansen en herinneringen te maken op een avond die draait om de liefde voor muziek en de magie van de disco.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 11 mei in Zalencentrum Theothorne voor een fantastische avond vol swingende beats en onvergetelijke momenten!

Tot dan!

Met vriendelijke groet,

DJ RON & DJ OTTO

Informatie