Vergaderen

Zoekt u een locatie waar u kunt vergaderen met uw vereniging of uw bedrijf, dan bent u bij Theothorne aan het juiste adres. Theothorne bevindt zich in het centrum van Dieren, op loopafstand van bus en station. Dieren ligt centraal ten opzichte van Arnhem, Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem. U kunt bij ons gratis parkeren, bijna naast de deur! En mocht u na het vergaderen noch een boodschap willen doen, wij zitten midden in het centrum tussen de winkels. Er is van alles wat. Theothorne heeft de mogelijkheid om zowel kleine als grote groepen tot 280 personen te faciliteren. Wij willen u graag ontzorgen, dus spreek u wensen uit, wij verzorgen uw borrel, uw lunch, uw BBQ, en natuurlijk kunt u na afloop van uw vergadering in ons Grand-Café nog gezellig borrelen voordat u naar huis rijd.

Ook als u uw bedrijfspresentatie wilt geven bent u bij ons aan het juiste adres. In onze schouwburg kunt u op professionele wijze uw presentatie verzorgen, om vervolgens in ons gezellig Grand-Café onder het genot van een hapje en een drankje de presentatie na te bespreken. Wilt u een informelere setting, dat kan natuurlijk ook! In onze zalen, sport-café of grand-café kunt u in een gemoedelijk sfeer alle zaken bespreken die voor u belangrijk zijn.

Feesten

Iets te vieren? Dat kan in Theothorne. Bent u op zoek naar een feestlocatie in Dieren of omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een verjaardag, jubileum, bruiloft, baby shower of heeft u iets anders te vieren, lekker met de voetjes van de vloer op onze dansvloer of gewoon met de familie een gezellige maaltijd nuttigen. Wij hebben voor u altijd een geschikte ruimte van 10 tot 300 personen.

Wilt u een formele uitstraling of kiest u juist voor een gemoedelijke en informele sfeer, wij zijn multifunctioneel en flexibel met betrekking tot catering, inzetbaarheid en overige faciliteiten. Wij bieden een samenstelling die het beste bij uw gezelschap past.

Theothorne biedt zowel de particuliere als de zakelijke gast diverse feestelijke arrangementen aan. Heeft u interesse? Neemt u dan contact met ons op dan bespreken we samen uw wensen zodat wij u een vrijblijvend en passend voorstel kunnen aanbieden.

Catering

Wilt u een feest op locatie, belegde broodjes tijdens u bedrijfspresentatie, de opening van uw zaak of ontzorgd worden op uw eigen locatie. Laat ons uw wensen weten en wij maken u een vrijblijvend en passend voorstel.